WTF is Karel Veldhuis???

Dit kreeg ik via mail:

Hoi

Ik wou je op de hoogte brengen van het volgende wat ik ook via een vriend doorgestuurd kreeg en ik me tot nu niet beklaagde. Ik kreeg van hem een site doorgestuurd waar je met het downloaden van gratis software ook nog wat kan verdienen en het hoeft ook maar 1 keer te gebeuren dat is nog het beste. Het in een paar woorden uitleggen is niet ingewikkeld maar toch te lang in een mailtje klik daarom eens op de volgende link en bekijk het zelf eens, het kost maar 5 min van je tijd en meer niet en kan je ook nog wat verdienen. http://KarelVeldhuis.plugusin4cash.com/

Groet,
Karel

Weer iemand die denkt rijk te worden van internet? 😉

Update: Kareltje is populair! 😉

5 reacties op “WTF is Karel Veldhuis???”

 1. Gefeliciteerd maat. Elke keer als iemand op die link klikt wordt die kerel rijker. Dus het is lekker snugger om een klikbare URL naar een spammer op je weblog te zetten.

  Nog gefelicteerd met je hoge Google-rating voor de term “Karel Veldhuis” trouwens. 😉

 2. Ik heb hem ook gekregen. Hoe komt die kerel toch aan mijn email??? Ik ben ondertussen hard aan het zoeken wie die harry is, maar heb nog niets interessants kunnen vinden helaas, ik kom steeds weer op dat mailtje uit ;-(

 3. Ja ,hiero het zelfde ! dacht even zoeken op google wie dat nou eigenlijk is ,
  ben er nog niet achter( jammer genoeg )
  maar inderdaad nelis :::: hoe komt zo’n gast aan m’n adres dan ?
  ik ben er altijd voorzichtig mee aan wie ik m’n adres geef(ik heb ‘m nu ook niet achter gelaten !)
  Vreemd…………..

Laat een reactie achter