Leuk verhaaltje

Dit leuke verhaaltje kreeg ik via e-mail:

Loop ik gisteren door de Kalverstraat, moet ik schijten als een malle dus ik de V&D in gesjeest en naar de plee daar. Ik zit net, begint die gast in dat hokje naast me tegen me te lullen: “Hey, hoe is ‘t?” Nou ben ik niet zo’n prater en al zeker niet op de plee van de V&D, maar ik wilde niet onbeleefd zijn dus ik antwoord: “Ja, lekker…” Die andere gast weer: “Wat ben je aan het doen dan?” Wat is dat voor vraag? Dus enigszins ongemakkelijk antwoord ik: “Nou..hetzelfde als jou, een beetje zitten hier…” Op dit punt probeer ik dus zo snel mogelijk weg te komen, voor die gast weer een vraag stelt. Komt die gast met het volgende: “Zal ik met je meegaan naar huis straks?” Nou breekt me klomp, maar geen antwoord geven is ook zo lullig: “Ghe…ik krijg straks visite dus ik denk niet dat het een goed moment is vandaag..” Dan hoor ik die gast opeens een beetje geirriteerd het volgende zeggen: “Luister, ik bel je straks wel even terug, want er zit hier een of andere idioot in dat hok hiernaast steeds mijn vragen te beantwoorden, later!”

1 reactie op “Leuk verhaaltje”

Laat een reactie achter