Economische malaise

Beste bezoekers van www.momenteel.nl,

Het is bepaald niet gemakkelijk toe te geven, maar de economische malaise treft niet alleen het bedrijfsleven, maar heeft ook mij persoonlijk getroffen. Na het opmaken van een overzicht van mijn uitgaven en inkomsten van de afgelopen 2 jaar blijkt dat ik veel te ruim heb geleefd en mezelf in een bijzonder lastig schuldenpakket heb gestoken.

Gesprekken met mijn bank, alsmede verschillende mensen van de schuldsaneringshulp, hebben mij tot de conclusie gebracht dat ik inmiddels geen keuze meer heb. Om naast het aflossen van de opgelopen schuld ook het hoofd boven water te kunnen houden, wil ik enkele van mijn persoonlijke bezittingen verkopen middels een “garage sale” bij mij thuis in de straat.

Aankomend weekend begin ik met de eerste verkoopdagen. Ik heb al mijn bezittingen waarvan ik denk dat er mogelijk interesse voor kan bestaan bij mij voor uitgestald en er een foto van gemaakt. Als jullie iets zien wat jullie interessant lijkt, mail mij dan of kom aanstaande zaterdag even langs.

Alvast dank voor jullie steun,

[[popup:images/te_verkopen_bezittingen_copy.jpg:Hierbij]] de foto van mijn te verkopen bezittingen, kijk of er iets leuks bij zit.

2 reacties op “Economische malaise”

Laat een reactie achter