Hoax

Ik kreeg weer eens het volgende e-mailtje:

Geachte e-mailers,

Bijgaande tekst ontving ik van een vriend… Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

De komende dagen, moet je heel erg alert zijn! "Open onder geen voorwaarde een mail met als bijlage "Invitation" van wie dan ook". Het is een virus, die de "Olympische Fakkel" opent en de hele C-schijf van je computer leeg "brandt". Dit virus ontvang je van iemand, die jouw e-mail-adres in zijn/haar maillijst heeft staan (het kan gewoon van een bekende zijn, die zonder dat hij/zij het weet, 'gebruikt' wordt, daarom moet je deze mail naar al jouw contacten sturen. Het is beter deze mail 25 keer te ontvangen, dan de virus te openen. Als je een mail ontvangt met als onderwerp "invitation", en dit komt van een vriend/in af, open het aub niet en zet direct je computer uit. Dit is het ergste virus, volgens CNN, en het is bevestigd door Microsoft, als het meest vernietigende virus ooit. Het virus is gisteren ontdekt door McAfee, en er is op dit moment geen "cure (medicijn)" voor dit soort virus. Dit virus vernietigt simpelweg de 0-sector van je harde schijf, waar 'het-openen-de-informatie-van-de-harde-schijf' begint.

STUUR DEZE E-MAIL NAAR IEDEREEN, DIE JE KENT, JE ZULT ONS ALLEMAAL EEN PLEZIER DOEN

Even voor de duidelijkheid: Dit is een hele oude hoax! Flikker dit mailtje gelijk in de prullenbak en val er geen andere mensen mee lastig!!!

2 gedachten over “Hoax”

  1. ineens bekruipt me het gevoel dat het lezen van deze log wel eens heel gevaarlijk kan zijn. het ontkennen van zulke Grote Gevaarlijkheden – en oproepen om deze in willekeurig welke kiem te smoren (met een uitje) – is vragen om problemen met je harde c schijf. brrrrr

Laat een reactie achter