Geinig!

Ik wilde er echt mee stoppen hoor! Maar kon het niet laten om een waging te pogen om alle artikelen die ik nog heb kunnen redden weer in een weblog te plempen. Ik moet zeggen dat het nu redelijk gaat, alleen mis ik nog wat volgens mij…

De buik van Patricia klopt trouwens ook niet echt meer. Dat is nu een dikke toeter! 😛

Maar goed, we hobbien gewoon nog even verder…

Kleine update voor het slapen gaan: zoals het er nu naar uitziet moet ik alleen nog alle dooie linkjes eruit vissen (foto’s/plaatjes e.d), want die linken nog naar de verkeerde plaats omdat de wepsait nog wel eens van structuur veranderde in de loop der jaren. En nog wat dingetjes fijntjoenen die nog niet naar m’n zin zijn… maar dat ga ik nu niet meer doen… je mocht eens weten hoe laat het nu is! 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *