Toch?

Op dit moment gebeurd er niet zo veel hier (hé, heb ik dat eerder gehoord? ;)). Maar dat heeft te maken met het domein waar dit blog eerst op draaide (momenteel.nl). Vroegâh, was dat nog leuk (vond ik ;)), maar nu ik heb niets meer met dat domein. De klik is weg… of zo.

Ik wil hier met een frisse lei beginnen en alle ouwe meuk van momenteel.nl gewoon lekker op momenteel.nl laten staan. Het is de bedoeling dat ik hier gewoon af en toe wat neer plemp wat mij zoal bezig houdt.

Wat betreft het diezain… dit is zo’n standaard template en ik hoop zeer binnenkort me eens te gaan verdiepen in het ontwerpen van een template voor dit blog.

Tot slot (je weet maar nooit of dit nog door iemand voor 2011 gelezen wordt hè ;)) wens ik jullie allemaal alvast een fijne jaarwisseling en goed 2011. Burp!

2 gedachten over “Toch?”

  1. Danny,ik kan me jouw reactie helemaal voorstellen.

    Succes met een nieuw ontwerp, dat beter bij jou past, dan de blogsite jou meer aanmoedigen om het te vullen.
    En je hebt met jouw laatste opmerking: gelezen in 2010, veel geluk in 2011.

  2. Toch nog één lezer dit jaar! 😉 Ik heb het anti spam ding aangezet voor de comments zodat ik niet telkens hoef te modereren. Als het goed is worden comments nu direct geplaatst.

Laat een reactie achter