Over

Ergens in januari 2003 zaten Sicco en ik wat te ouwehoeren. Wat mij opviel was dat Sicco het woordje ‘momenteel’ wel heel erg vaak in zijn zinnen gebruikte. Ik had wel zin in een nieuwe uitdaging, want ik had op het wereld wijde wep het fenomeen weblog ontdekt en zo’n weblog leek me wel wat voor Sicco. Over de naam van het weblog hoefde we niet lang na te denken. Halvewege januari 2003 was momenteel.nl een feit!

Na een paar maanden had Sicco het wel gezien en was ik de enige die nog wat te melden had. Alles ging zo z’n gangetje tot januari 2005. Tijdens een verbouwing van momenteel.nl had ik van alles een backup gemaakt en alles van de webserver verwijderd om weer met een schone lei te beginnen. Maar die lei was wel heel erg schoon! Een groot deel van het archief was verdwenen. Vanaf dat moment had ik er geen zin meer in en had ik alleen een kleine pagina met moblog meuk erop staan.

In juli 2006 was het dan weer zover. Het begon weer te kriebelen. Maar in november 2007 had ik er alweer schoon genoeg van.

En ja hoor, ik kon het weer niet laten… sinds september 2008 is momenteel.nl weer op het wereld wijde web te vinden met alle artikeltjes die ik nog heb kunnen vinden/redden. Heel af en toe wordt er nog wat gepost.

Trouwens, met Sicco is het contact helaas wat verwaterd. Sicco timmert tegenwoordig aardig aan de weg. Als je een goed natuurlijk en duurzaam bouwbedrijf nodig hebt kan ik Sicco zeker aanraden!