Windows ME drama’s…

Zo, ik ben net thuis van m’n opa. Hij heeft zo’n HP systeem met voorgebakken Windows ME erop… Na anderhalve jaar was de PC vaak vast gelopen enzo en hij was “Victor” (HP Tourguide met een Einsteinpoppetje) kwijt! 😉 Dus ik met volle moed de CD’s er weer overnieuw erop gezet… Na 4 keer crashen was het eindelijk gelukt! :-S De rest (updates enz) er ook op gezet en hij draaide net nog vrij stabiel.

Halvewege de avond vraagt m’n opa: “Vroeger met typmachines moest je een lint vervangen als de letters op het papier slecht werden. Waar zit dat hier?” 😀 Hoe moest ik dat gaan uitleggen aan mijn opa van 60+? Nog zo’n mooie vraag: “Als ik wat zoek over Indonesie dan heb ik dat zo op het scherm, zit dat allemaal in dat kassie?” “Nee opa, dat komt van het internet!” “Ow!” Maar het gaat, wat betreft z’n computer kennis, al een heel stuk beter! Hij weet hoe je moet MSNen, hij kan mailtjes versturen via Hotmail en hij kan vanalles vinden op het internet. En hij is van 50 aanslagen per minuut, naar 60 aanslagen per minuut gegaan! 😉 Wat wil je nog meer? Ik ben best wel trots op ‘m! 🙂

Laat een reactie achter