Beroep…

Gelezen in de KicXstart van deze maand:

Ik reed vandaag een beetje rond en opeens stond er een agent met een lasergun. Ik reed maar 35 km/h te hard, maar toch moest ik stoppen. Of de agent mijn rij- en kenteken bewijs even mocht zien. Terwijl hij deze bekeek vroeg hij waar ik zo snel naartoe ging. “Ik ben op weg naar mijn werk,” zei ik. “En wat doet u dan voor werk?” wou de agent weten. “Ik ben penisverlenger,” zei ik. “Een penisverlenger?” zei de agent verbaasd, “daar heb ik nog nooit van gehoord! Hoe doet u dat?” “Ach” zei ik, “er zijn verschillende manieren voor. Er zijn verschillende gereedschappen voor, maar we hangen de heren ook weleens aan hun geslachtsdeel op todat deze uitgerekt is tot ongeveer 1,80 meter.” “1,80 meter!?!” riep de agent. “Wat moet je in hemelsnaam met een lul van 1,80 meter?” “Die geven we een lasergun en zetten we langs de weg” zei ik.

Boete voor de 35 km/h te snel rijden: 187 euro. Boete voor belediging van een ambtenaar in functie: 50 euro. De blik in de agent zijn ogen: onbetaalbaar.

1 reactie op “Beroep…”

Laat een reactie achter