Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon (1)

[[image:nokian95.jpg:Nokia N95:right:0]]Na een paar jaar trouwe dienst is mijn Nokia 6680 toe aan pensioen. Dan kan hij lekker naast de 3310, 6210, 8310 en 6230 enz. gaan liggen. Na veel gezoek op het wereld wijde wep had ik een goede opvolger gevonden: de Nokia N95. Vanmiddag met goede moed naar Tfortelecom om er één te halen, want ze hadden ‘m op voorraad… niet dus. De beste gozert achter de balie had volgens mij z’n dag niet want echt vrolijk was hij niet. Een telefoontje naar een andere filiaal zat er nog net in. Hij deelde mij mede dat er in een ander filiaal nog een paar lagen, dus morgen maar weer een waging pogen, want ik zal en ik moet voor vrijdag een Nokia N95 hebben!

4 reacties op “Tijd voor een nieuwe mobiele telefoon (1)”

  1. Patricia W.

    Wat niet? Scherm die het maar voor de helft deed, software die ik niet kon installeren, camera stuk… dat ding lag meer bij de fabrikant dan bij mij thuis. Nu ligt ie gezellig bij mijn schoonmoeder en mag zij ermee spelen, ik wil dat ding nooit meer in mijn huis! ­čśë

Laat een reactie achter